Tiufkjær Vine

Klik her for at redigere underoverskriften.

Tinazzi Italien


Om Tinazzi:

Vinhuset Casa Vinicola Tinazzi Eugenio & Figli, er hjemhørende i den Italienske badeby Lazise ved Gardasøen og ikke mange kilometer fra Verona by i Veneto regionen i norditalien.

Her grundlagde Eugenio Tinazzi sin virksomhed i begyndelsen af 1960’erne.

Det er vigtigt at bemærke, at Eugenio Tinazzi ikke dengang satsede en hurtig forretning, men virkelig satte alt ind på, at oparbejde en solid, kvalitets bevidst og troværdig virksomhed, som baseredes ærlighed, dygtighed og en usædvanlig passion for at frembringe nogle af de bedste vine fra området i Veneto!

I dag er tredje generation med til at stadfæste og videreføre vinhusets fortsatte udvikling og siden starten har virksomheden udviklet sig til også at omfatte andre områder.Vinhusene:

Foruden Casa Vinicola Tinazzi i Lazise, som er det administrative hovedkvarter og hjemsted for laboratorium og aftapningsfaciliteter, råder Tinazzi også over Tenuta Vaselle i Bardolino med fremstilling af Bardolinovine DOC. I Lazise ejer familien også Ca Isidora, hvor presning af de lokale druer finder sted.

Tinazzi ejer også Feudo di Santa Crose i Carosino ved Taranto i Apuglien - Italiens støvlehæl, hvor firmaet fremstiller Salentovine og dyrker druer som Primitivo og Negro Amaro.

Vignali Roccamora i Montoni Sicilien, hører også med i familiens eje, med dyrkning af kendte druetyper som Grillo, Chardonnay, Nero d’Avola, Merlot, Shiraz, Grecanico og Sangiovese.

Sidst og ikke mindst: Poggio ai Santi i Abruzzo, hvor man fremstiller Montepulciano DOC og Trebbiano DOC vine.

Med denne brede vifte af virksomheder har familien Tinazzi formået at placere sig blandt nogle af de førende vinfirmaer, som mest er kendte for høj kvalitet og har dermed automatisk skabt stor interesse for deres vine hos de internationale vininteresserede forbrugere.